Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Undercover: How to Operate Behind Enemy Lines

Undercover: How to Operate behind Enemy Lines
Documentaire, 1943, 61 minuten
Undercover: How to Operate Behind Enemy Lines
In deze gedramatiseerde trainingsfilm uit WOII zien we wat geheim agenten moeten doen wanneer ze undercover zijn en hoe ze uit handen van de vijand moeten blijven.
De documentaire Undercover: How to Operate Behind Enemy Lines is uitgebracht in 1943 en duurt 61 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Undercover: How to Operate Behind Enemy Lines op Moviemeter

Score: 1,5 van de 5

Opleidingsfilm in opdracht van de Amerikaanse overheid voor veiligheidsagenten van de OSS (Office of Strategic Services) die worden gedropt in vijandig gebied. Het Office of Strategic Services was een inlichtingendienst ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. In deze gedramatiseerde trainingsfilm zien we onder andere hoe de geheim agenten uit handen van de vijand moeten blijven.

Undercover: How to Operate Behind Enemy Lines op IMDB

Score: 6 van de 10

A training film for OSS agents who are to be dropped behind enemy lines, covering cover and concealment, ambush techniques, etc.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Undercover: How to Operate Behind Enemy Lines

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A plena luz: El caso Narvarte
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
The Elephant Whisperers
Bomman en Bellie, een stel in Zuid-Indië, hebben hun leven toegewijd aan de zorg voor Raghu, een verweesde babyolifant. Ze vormen een familie als geen ander.
The Man Who Wanted to See It All
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.