Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Undercover: How to Operate Behind Enemy Lines

Undercover: How to Operate behind Enemy Lines
Documentaire, 1943, 61 minuten
Undercover: How to Operate Behind Enemy Lines
In deze gedramatiseerde trainingsfilm uit WOII zien we wat geheim agenten moeten doen wanneer ze undercover zijn en hoe ze uit handen van de vijand moeten blijven.
De documentaire Undercover: How to Operate Behind Enemy Lines is uitgebracht in 1943 en duurt 61 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Undercover: How to Operate Behind Enemy Lines op Moviemeter

Score: 1,5 van de 5

Opleidingsfilm in opdracht van de Amerikaanse overheid voor veiligheidsagenten van de OSS (Office of Strategic Services) die worden gedropt in vijandig gebied. Het Office of Strategic Services was een inlichtingendienst ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. In deze gedramatiseerde trainingsfilm zien we onder andere hoe de geheim agenten uit handen van de vijand moeten blijven.

Undercover: How to Operate Behind Enemy Lines op IMDB

Score: 6 van de 10

A training film for OSS agents who are to be dropped behind enemy lines, covering cover and concealment, ambush techniques, etc.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Undercover: How to Operate Behind Enemy Lines

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
The Pharmacist
Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.
Miss Americana
In deze verhelderende documentaire omarmt Taylor Swift haar rol als songwriter, artieste en vrouw die de kracht van haar stem ten volle gebruikt.
Night on Earth: Shot in the Dark
Dit kijkje achter de schermen toont hoe cameraploegen uit de hele wereld klommen, doken en de kou trotseerden om de nachtelijke beelden van deze documentaire te filmen.
Night on Earth
De nieuwe technologie achter deze natuurserie onthult het verborgen nachtleven van de wezens op deze wereld, van jagende leeuwen tot vliegende vleermuizen.