Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Underworld: Awakening

Underworld: New Dawn
Film, 2012, 85 minuten, 554.371 beoordelingen
Underworld: Awakening
Terwijl de oorlog tussen vampieren en Lycans voortwoedt, ontwaakt Selene uit een langdurige, gedwongen cryogene slaap om een nieuwe vijand onder ogen te zien: mensen.
De film Underworld: Awakening is uitgebracht in 2012 en duurt 85 minuten. Deze sequel zet de oorlog tussen vampiers en weerwolven voort en was gelijk een groot kassucces. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Eng, Duister.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Underworld: Awakening op Moviemeter

Selene (Beckinsale), de vampierenstrijdster, is net uit een twaalfjarige cryogene slaap ontwaakt. De wereld is in die periode drastisch veranderd: de mens heeft het bestaan van vampieren en weerwolven ontdekt, en voert een meedogenloze oorlog om beide onsterfelijke soorten uit te roeien.

Underworld: Awakening op IMDB

Score: 6 van de 10

When human forces discover the existence of the Vampire and Lycan clans, a war to eradicate both species commences. The vampire warrior Selene leads the battle against humankind.

Acteurs in Underworld: Awakening

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Underworld: Awakening

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bloody New Year
Een groep tieners leidt schipbreuk op een klein eiland. Het stel vindt onderdak — en bovennatuurlijke verschrikkingen — in een hotel dat stil lijkt te staan in de tijd.
The House Next Door: Meet the Blacks 2
Een schrijver verlaat zijn familie om terug te keren naar zijn ouderlijk huis waar hij ervan overtuigd raakt dat een van zijn nieuwe buren een vampier is.
Us
Us
Een gezellige familievakantie verandert in een nachtmerrie wanneer griezelige dubbelgangers van een gezin verschijnen bij hun strandhuis.
Incantation
Zes jaar geleden werd Li Ronan vervloekt na een religieus taboe te hebben gebroken. Nu moet ze haar dochter beschermen tegen de gevolgen van haar daden.
Deliver Us from Evil
Een priester probeert een New Yorkse agent ervan te overtuigen dat een bizar incident te maken heeft met ...de duivel.