Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Une fille facile

Film, 2019, 92 minuten
Une fille facile
Een tienermeisje voelt zich aangetrokken tot het genotszuchtige leven van haar nicht tijdens een zomer in Cannes. Ze leert zichzelf en haar normen en waarden kennen.
De film Une fille facile is uitgebracht in 2019 en duurt 92 minuten. Rebecca Zlotowski Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Une fille facile

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje);Frans - Audiobeschrijving;Frans [Origineel];Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Une fille facile

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sing
Een optimistische koala probeert zijn theater te redden met een zangwedstrijd waaraan onder andere een verlegen olifant, een tienergorilla en een overwerkte zeug meedoen.
Paul Blart: Mall Cop 2
Wanneer de klungelige beveiligingsagent Paul Blart in Las Vegas is, ontdekt hij dat criminelen de kunstcollectie van een hotel willen stelen en komt hij in actie.
U Get What U Kiss 2
Drie ongetrouwde broers omarmen de traditie van hun dorp Rachitele, waarbij herders een vrouw zoeken om te kussen op Wool's Day.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.