Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Unfinished Business

Film, 2015, 90 minuten
Unfinished Business
Een verkoper wil een deal sluiten om zijn bedrijf te redden en gaat met zijn collega's naar Duitsland voor een zakenreis die al snel uitloopt op een fiasco.
De film Unfinished Business is uitgebracht in 2015 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Unfinished Business op Moviemeter

Score: 2,33 van de 5

Een hardwerkende, kleine ondernemer (Vince Vaughn) en zijn twee medewerkers (Tom Wilkinson en Dave Franco) reizen af naar Europa om de meest belangrijke deal uit hun leven te sluiten. Maar wat begon als een routine zakenreis loopt volledig uit de hand. Ze belanden onder andere op een massaal sex fetish evenement en een wereldwijde economische top.

Unfinished Business op IMDB

Score: 5 van de 10

A hard-working small business owner and his two associates travel to Europe to close the most important deal of their lives. But what began as a routine business trip goes off the rails in every way imaginable - and unimaginable.

Acteurs in Unfinished Business

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Duits;Turks;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Spaans (Spanje);Engels;Duits

Meer zoals Unfinished Business

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.