Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Unsane

Film, 1982, 100 minuten
Unsane
Een Amerikaanse schrijver in Rome gaat op onderzoek uit wanneer er in de stad gruwelijke moorden worden gepleegd die zijn geïnspireerd op de moorden in zijn nieuwe boek.
De film Unsane is uitgebracht in 1982 en duurt 100 minuten. Anthony Franciosa en Daria Nicolodi spelen in deze fraaie giallo, geprezen als een van de beste films van Dario Argento. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Unsane

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Unsane

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Takuya
Deze korte documentaire is een liefdevol eerbetoon aan de populaire Japanse skateboarder Takuya Kirchmayr Nei.
The Limit Of
Wanneer een bankier besluit actie te ondernemen tegen de hebzuchtige financiële instelling waarvoor hij werkt, ontdekt hij hoe ver hij wil gaan om wraak te nemen.
Ritratti di Surf
Duik in de Italiaanse surfcultuur terwijl lokale kampioenen, rijzende sterren en hobbyisten vertellen over hun levensstijl, favoriete surfplekken en liefde voor de sport.
Il paradiso all’improvviso
Tijdens een job in Ischia ontmoet een visualeffects-artiest een charmante vrouw die zijn cynische kijk op de liefde verandert. Maar is ze te mooi om waar te zijn?
Una moglie bellissima
Het leven van een gelukkig getrouwd stel wordt op zijn kop gezet wanneer een charmante fotograaf de vrouw vraagt om naakt voor een populaire kalender te poseren.