Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Untold: Caitlyn Jenner

Documentaire, 2021, 70 minuten
Untold: Caitlyn Jenner
Caitlyn Jenners onwaarschijnlijke reis naar Olympische glorie was een inspiratie. Maar de moeizame uitdaging om haar ware zelf te accepteren, bleek nog waardevoller.
De documentaire Untold: Caitlyn Jenner is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 70 minuten. Chapman Way en Maclain Way ('Wild Wild Country') zijn de makers en uitvoerend producenten van deze sportdocuserie. Geschikt voor alle leeftijden. Untold: Caitlyn Jenner is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Intiem, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Untold: Caitlyn Jenner

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
De Duitse dj's Alle Farben, Felix Jaehn en Paul van Dyk bieden een kijkje achter de schermen bij hun leven, muziek en shows in Duitsland, Letland en de VS.
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Le Masque
Aan de hand van interviews met zijn handlangers en slachtoffers wordt onderzocht hoe een meesteroplichter de Franse elite miljoenen euro's afhandig maakte.
Take Your Pills: Xanax
Wat een geneesmiddel is voor sommigen, is een vloek voor anderen. In deze onthullende documentaire worden vaak voorgeschreven angstremmers onderzocht door patiënten en experts.
Fantasía
Aan boord van het cruiseschip Fantasía herbeleeft een bejaarde documentairemaker mooie herinneringen samen met zijn zus en zijn ouders. De tijd staat niet stil.