Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Vai Anitta

Tv-serie, 2018
Vai Anitta
Kijk mee achter de schermen bij Braziliaanse popster Anitta en haar vrienden en familie. Ze probeert elke maand een nieuw nummer en een nieuwe muziekvideo te maken.
De tv-serie Vai Anitta is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor alle leeftijden.Vai Anitta is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Feelgood, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vai Anitta op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Go behind the scenes with Brazilian superstar Anitta as the singer reveals how she's consolidating her international career.

Trailer

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Portuguees (Brazilië) [Origineel];Portuguees (Brazilië) - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Portuguees (Brazilië)

Meer zoals Vai Anitta

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up
In deze comedyspecial betuigen Jon Stewart, John Mulaney, Chelsea Handler en Dave Chappelle eer aan George Carlin, Joan Rivers, Robin Williams en Richard Pryor.
The G Word with Adam Conover
De overheid speelt tegen wil en dank een grote rol in ons leven. Adam Conover onderzoekt haar successen en mislukkingen, en hoe we haar misschien kunnen veranderen.
Boss Baby - Terug in de wieg
Nadat hij voor een misdaad is geframed, verandert de volwassen Ted Templeton weer in de Boss Baby om undercover als een van de kinderen bij zijn broer Tim te gaan wonen.
Rodrigo Sant’Anna: Cheguei
Rodrigo Sant'Anna schittert altijd op het podium, of hij nu een spectaculaire entree maakt, persoonlijke verhalen deelt of bijzondere personages tot leven brengt.