Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Vai Anitta

Tv-serie, 2018
Vai Anitta
Kijk mee achter de schermen bij Braziliaanse popster Anitta en haar vrienden en familie. Ze probeert elke maand een nieuw nummer en een nieuwe muziekvideo te maken.
De tv-serie Vai Anitta is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor alle leeftijden. Vai Anitta is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Feelgood, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vai Anitta op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Go behind the scenes with Brazilian superstar Anitta as the singer reveals how she's consolidating her international career.

Trailer

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Portuguees (Brazilië) [Origineel];Portuguees (Brazilië) - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Portuguees (Brazilië)

Meer zoals Vai Anitta

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.