Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Valentine's Again

Film, 2017, 80 minuten
Valentine's Again
Een magiër spreekt een spreuk uit over Katherine, die geen geluk in de liefde heeft. Nu moet ze Valentijnsdag steeds opnieuw beleven totdat ze ware liefde heeft gevonden.
De film Valentine's Again is uitgebracht in 2017 en duurt 80 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Romantisch, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Valentine's Again op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Katherine endures the worst Valentine's Day date of her life. On her way home a gypsy casts a magical spell on her. The next morning she soon realizes she's reliving the day until she finds Mr Right.

Acteurs in Valentine's Again

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Valentine's Again

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Savage Raghda
Om zijn zoon te helpen gebruikt een alleenstaande vader ten einde raad zijn visagie-talent om zich als vrouw te verkleden en zo een ​​rol in een commercial te krijgen.
Luka Chuppi
Een dorps stel doet alsof ze gaan trouwen, zodat ze kunnen samenwonen. Ze verbergen het voor hun orthodoxe families en raken in talloze ongemakkelijke situaties verzeild.
Elisa y Marcela
In 1901 doet de Spaanse Elisa Sánchez Loriga zich voor als man om te kunnen trouwen met een andere vrouw, Marcela Gracia Ibeas. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
Always Be My Maybe
15 jaar later voelen de beroemde chef-kok Sasha en de lokale muzikant Marcus zich nog steeds tot elkaar aangetrokken. Maar aanpassen aan elkaars wereld gaat moeizaam.
Zero
Aan de hand van zijn relaties met twee zeer verschillende vrouwen probeert een kleine vrijgezel met een enorm ego zijn doel te vinden.