Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Valentine's Again

Film, 2017, 80 minuten
Valentine's Again
Een magiër spreekt een spreuk uit over Katherine, die geen geluk in de liefde heeft. Nu moet ze Valentijnsdag steeds opnieuw beleven totdat ze ware liefde heeft gevonden.
De film Valentine's Again is uitgebracht in 2017 en duurt 80 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Romantisch, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Valentine's Again op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Katherine endures the worst Valentine's Day date of her life. On her way home a gypsy casts a magical spell on her. The next morning she soon realizes she's reliving the day until she finds Mr Right.

Acteurs in Valentine's Again

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Valentine's Again

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Red Riding Hood
Valerie worstelt met een lastige, romantische beslissing terwijl ze bang en verdrietig is omdat haar stad wordt geterroriseerd door een legendarische weerwolf.
Fifty Shades of Grey
Een rijke man en een naïeve studente krijgen een intense, erotische relatie.
Playing It Cool
Een cynische scenarioschrijver die een romcom moet schrijven, ontdekt dat je meer nodig hebt dan clichés om het hart van een mooie, maar onbereikbare vrouw te veroveren.
Eva
Eva
Een oplichter die doet alsof hij toneelschrijver is, moet een vervolg schrijven op zijn veelgeprezen, maar gejatte toneelstuk. Hij zoekt inspiratie bij een prostituee.
The Space Between Us
Na jaren van beperkt contact met de aarde maakt een nieuwsgierige tiener die op Mars woont, een interplanetaire reis om te ontdekken waar zijn roots liggen.