Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Vampire Knight

Tv-serie, 2008, 120 beoordelingen
Vampire Knight
Op de Cross Academy zijn twee leden van de disciplinaire studentencommissie verantwoordelijk voor het bewaren van de vrede tussen een mensen- en een vampierenklas.
De tv-serie Vampire Knight is uitgebracht in 2008. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Romantisch.

Vampire Knight op IMDB

Score: 8 van de 10

Vampire Knight tells the story of Yuki Cross. The earliest thing she remembers is being attacked on a snowy night by a vampire, and being rescued by Kaname Kuran, who is also a vampire. The...

Acteurs in Vampire Knight

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Japans [Origineel];Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Turks

Meer zoals Vampire Knight

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.