Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Vampires vs. the Bronx

Film, 2020, 86 minuten
Vampires vs. the Bronx
Drie dappere kinderen uit een steeds populairdere middenklassebuurt in de Bronx stuiten op een sinister complot om al het leven uit hun geliefde gemeenschap te zuigen.
De film Vampires vs. the Bronx is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 86 minuten. Jaden Michael, Gerald W. Jones III en Gregory Diaz IV spelen in deze horrorcomedy van Emmy-winnaar Oz Rodriguez ('SNL'). Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze film is Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Vampires vs. the Bronx

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Vampires vs. the Bronx

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hermana Muerte
Narcisa wordt na een miraculeuze kindertijd novice en gaat lesgeven aan meisjes in een voormalig klooster waar iets onheilspellends rondwaart.
Flashback
Tijdens een fatale woninginbraak kijkt een yogalerares terug op haar leven en maakt ze een wanhopige race door haar verleden om de man te redden van wie ze houdt.
Disco Inferno
Een duistere geest heeft het gemunt op de ongeboren baby van een jong stel dat op het punt staat zich uit te leven op de dansvloer van de hipste disco in Los Angeles.
Konferensen
Een bonte mengelmoes overheidsmedewerkers vecht tijdens een op het oog onschuldig uitje niet alleen tegen onderlinge onenigheid, maar ook tegen een bloeddorstige moordenaar.
The Devil on Trial
Aan de hand van reconstructies en homevideo's onderzoekt deze duistere documentaire de vermeende bezetenheid van een jonge jongen en de brute moord die daarop volgde.