Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi

Tv-serie, 2022
Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi
Rome, 1983. Na een muziekles verdwijnt de vijftienjarige Emanuela Orlandi, waardoor het Vaticaan verwikkeld raakt in een decennialang mysterie.
De tv-serie Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Italiaans - Nagesynchroniseerd;Italiaans - Audiodescriptie;Italia
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Adventurers
Na de Tweede Boerenoorlog gaan vier hebberige schatzoekers op expeditie in Zuid-Afrika, op zoek naar begraven diamanten.
The Bespoke Overcoat
Een berooide klerk overlijdt voordat hij een op maat gemaakte jas krijgt die hij altijd al had willen hebben. Zijn geest probeert die met de hulp van een kleermaker op te eisen.