Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Vegas Baby

Documentaire, 2016, 77 minuten
Vegas Baby
Stellen met een grote kinderwens doen mee aan een controversiële onlinewedstrijd van een arts in Las Vegas om een gratis IVF-behandeling te winnen.
De documentaire Vegas Baby is uitgebracht in 2016 en duurt 77 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Ontroerend, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vegas Baby op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Stellen met een grote kinderwens doen mee aan een controversiële onlinewedstrijd van een arts in Las Vegas om een gratis IVF-behandeling te winnen. “Vegas Baby” navigeert in de complexiteit van de Amerika's ontluikende vruchtbaarheidsindustrie en onthult het klasseverschil binnen een onderwerp dat vaak vertroebeld wordt door oordeel en stereotypen. Micheli verkent universele thema's van verlangen en verlies door haar portret van diverse personen - van een devoot katholiek Latijns paar in Texas tot een lesbische Lady Gaga-imitator in New York - die vastbesloten zijn om tegen alle verwachtingen in een baby te krijgen.

Vegas Baby op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Some think an in vitro fertilization contest sounds crazy, but countless Americans desperate to start a family believe this social media experiment is their only hope.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Vegas Baby

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
The G Word with Adam Conover
De overheid speelt tegen wil en dank een grote rol in ons leven. Adam Conover onderzoekt haar successen en mislukkingen, en hoe we haar misschien kunnen veranderen.
Cyber Hell: Exposing an Internet Horror
Een netwerk van online chatrooms vol zedenmisdrijven kon floreren dankzij anonimiteit en uitbuiting. De jacht op de exploitanten vergde lef en vasthoudendheid.
Vier auf vier Rädern - Familienausflug bis ans Ende der Welt
Deze documentaire volgt een gezin van vier op hun maandenlange roadtrip door Zuid-Amerika, terwijl ze op avontuur nieuwe uitdagingen aangaan.
Conversaciones con Álvaro Siza
De vermaarde architect Álvaro Siza kijkt terug op zijn jeugdige passies en inspiraties, zijn werken en zijn creatieve proces.