Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Vegas Baby

Documentaire, 2016, 77 minuten
Vegas Baby
Stellen met een grote kinderwens doen mee aan een controversiële onlinewedstrijd van een arts in Las Vegas om een gratis IVF-behandeling te winnen.
De documentaire Vegas Baby is uitgebracht in 2016 en duurt 77 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Ontroerend, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vegas Baby op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Stellen met een grote kinderwens doen mee aan een controversiële onlinewedstrijd van een arts in Las Vegas om een gratis IVF-behandeling te winnen. “Vegas Baby” navigeert in de complexiteit van de Amerika's ontluikende vruchtbaarheidsindustrie en onthult het klasseverschil binnen een onderwerp dat vaak vertroebeld wordt door oordeel en stereotypen. Micheli verkent universele thema's van verlangen en verlies door haar portret van diverse personen - van een devoot katholiek Latijns paar in Texas tot een lesbische Lady Gaga-imitator in New York - die vastbesloten zijn om tegen alle verwachtingen in een baby te krijgen.

Vegas Baby op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Some think an in vitro fertilization contest sounds crazy, but countless Americans desperate to start a family believe this social media experiment is their only hope.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Vegas Baby

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.