Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Vegas Baby

Documentaire, 2016, 77 minuten
Vegas Baby
Stellen met een grote kinderwens doen mee aan een controversiële onlinewedstrijd van een arts in Las Vegas om een gratis IVF-behandeling te winnen.
De documentaire Vegas Baby is uitgebracht in 2016 en duurt 77 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Ontroerend, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vegas Baby op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Stellen met een grote kinderwens doen mee aan een controversiële onlinewedstrijd van een arts in Las Vegas om een gratis IVF-behandeling te winnen. “Vegas Baby” navigeert in de complexiteit van de Amerika's ontluikende vruchtbaarheidsindustrie en onthult het klasseverschil binnen een onderwerp dat vaak vertroebeld wordt door oordeel en stereotypen. Micheli verkent universele thema's van verlangen en verlies door haar portret van diverse personen - van een devoot katholiek Latijns paar in Texas tot een lesbische Lady Gaga-imitator in New York - die vastbesloten zijn om tegen alle verwachtingen in een baby te krijgen.

Vegas Baby op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Some think an in vitro fertilization contest sounds crazy, but countless Americans desperate to start a family believe this social media experiment is their only hope.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Vegas Baby

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.