Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Vegas Baby

Documentaire, 2016, 77 minuten
Vegas Baby
Stellen met een grote kinderwens doen mee aan een controversiële onlinewedstrijd van een arts in Las Vegas om een gratis IVF-behandeling te winnen.
De documentaire Vegas Baby is uitgebracht in 2016 en duurt 77 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Ontroerend, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vegas Baby op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Stellen met een grote kinderwens doen mee aan een controversiële onlinewedstrijd van een arts in Las Vegas om een gratis IVF-behandeling te winnen. “Vegas Baby” navigeert in de complexiteit van de Amerika's ontluikende vruchtbaarheidsindustrie en onthult het klasseverschil binnen een onderwerp dat vaak vertroebeld wordt door oordeel en stereotypen. Micheli verkent universele thema's van verlangen en verlies door haar portret van diverse personen - van een devoot katholiek Latijns paar in Texas tot een lesbische Lady Gaga-imitator in New York - die vastbesloten zijn om tegen alle verwachtingen in een baby te krijgen.

Vegas Baby op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Some think an in vitro fertilization contest sounds crazy, but countless Americans desperate to start a family believe this social media experiment is their only hope.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Vegas Baby

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La oscuridad de La Luz del Mundo
Voor het eerst onthullen de aanklagers van de megakerkleiders van La Luz del Mundo het misbruik waaronder ze hebben geleden aan de hand van exclusieve interviews.
Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso
Deze documentaire gaat in op de onbeantwoorde vragen rond het proces van Jessica Wongso, jaren na de dood van haar beste vriendin, Mirna Salihin.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.
Spy Ops
Agenten van de inlichtingendiensten van MI6 tot de CIA delen insiderverhalen over het spionagevak, Koude Oorlog-campagnes en staatsgrepen die zijn uitgevoerd door geheim agenten.
Las cintas de Rosa Peral
Deze documentaire over waargebeurde misdaad brengt Rosa Perals eerste interview uit de gevangenis sinds haar veroordeling voor de moord op haar partner met hulp van een ex-minnaar.