Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Velvet Colección: Grand Finale

Film, 2020, 82 minuten
Velvet Colección: Grand Finale
Kerstmis 1969: de aanstaande verkoop van Velvet brengt het voormalige en huidige personeel samen in Madrid voor goede herinneringen, een tweede kans en een nieuw begin.
De film Velvet Colección: Grand Finale is uitgebracht in 2020 en duurt 82 minuten. Met Paula Echevarría, Miguel Ángel Silvestre, Cecilia Freire, Adrián Lastra, Marta Hazas, Javier Rey en Asier Etxeandia. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Velvet Colección: Grand Finale is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Velvet Colección: Grand Finale

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Indonesisch;Nederlands;Turks

Meer zoals Velvet Colección: Grand Finale

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Wedding Games
Alex en Eva willen hun geloften afleggen op de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, maar hun reis naar het altaar ontspoort door een reeks hilarische blunders.
Last Call for Istanbul
Een toevallige ontmoeting op de luchthaven bezorgt twee getrouwde mensen een onvergetelijke nacht vol spanning, verlangen en verleiding in New York.
Doi Boy
Een vluchteling bouwt een nieuwe identiteit op als sekswerker in Thailand en raakt betrokken bij een riskant plan van een klant dat mogelijk tot een beter leven leidt.
Rustin
Activist Bayard Rustin wordt geconfronteerd met racisme en homofobie als hij de geschiedenis van de burgerrechten helpt veranderen door de mars op Washington in 1963 te organiseren.
Nouveaux riches
Een oplichter die geld nodig heeft en een vrouw met een cryptovermogen kunnen het goed met elkaar vinden. Is zij het doelwit van zijn dromen, of gaat de oplichter opgelicht worden?