Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Velvet Colección: Grand Finale

Film, 2020, 82 minuten
Velvet Colección: Grand Finale
Kerstmis 1969: de aanstaande verkoop van Velvet brengt het voormalige en huidige personeel samen in Madrid voor goede herinneringen, een tweede kans en een nieuw begin.
De film Velvet Colección: Grand Finale is uitgebracht in 2020 en duurt 82 minuten. Met Paula Echevarría, Miguel Ángel Silvestre, Cecilia Freire, Adrián Lastra, Marta Hazas, Javier Rey en Asier Etxeandia. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Velvet Colección: Grand Finale is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Velvet Colección: Grand Finale

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Indonesisch;Nederlands;Turks

Meer zoals Velvet Colección: Grand Finale

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Image
Een journalist leert een jonge Marokkaan kennen. Ze probeert de stereotypes over zijn gemeenschap te ontkrachten, maar een sensatiebeluste presentator staat in de weg.
Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.