Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Velvet Colección

Tv-serie, 2018
Velvet Colección
Deze spin-off van 'Velvet' speelt zich eind jaren 60 af in Barcelona, waar modeontwerpster Ana met haar vrienden Clara, Pedro en Raúl een winkel en ontwerpschool opent.
De tv-serie Velvet Colección is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Velvet Colección is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Velvet Colección op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Barcelona 1967. Ana Rivera returns from New York to launch her last dream: to make the leap from the exclusive business of haute couture in Madrid to a boutique in Barcelona with aspirations to become a global franchise.

Creators:

Acteurs in Velvet Colección

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Turks
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Arabisch;Turks

Meer zoals Velvet Colección

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The G Word with Adam Conover
De overheid speelt tegen wil en dank een grote rol in ons leven. Adam Conover onderzoekt haar successen en mislukkingen, en hoe we haar misschien kunnen veranderen.
Boss Baby - Terug in de wieg
Nadat hij voor een misdaad is geframed, verandert de volwassen Ted Templeton weer in de Boss Baby om undercover als een van de kinderen bij zijn broer Tim te gaan wonen.
Love on the Spectrum U.S.
In deze romantische docuserie gaan mensen met autisme op zoek naar de liefde en leren omgaan met de veranderende wereld van daten en relaties.
The Producers
Een onervaren producent duikt in de woelige wereld van kabelzenders en kijkcijfers: hij gaat voor het Korean Broadcasting System werken om dichter bij zijn vlam te zijn.
Uncontrollably Fond
Twee ex-geliefden ontmoeten elkaar na jaren weer als topacteur en documentaireproducent. Hun pijnlijke breuk ligt nog vers in het geheugen.