Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Velvet Colección

Tv-serie, 2018
Velvet Colección
Deze spin-off van 'Velvet' speelt zich eind jaren 60 af in Barcelona, waar modeontwerpster Ana met haar vrienden Clara, Pedro en Raúl een winkel en ontwerpschool opent.
De tv-serie Velvet Colección is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Velvet Colección is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Velvet Colección op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Barcelona 1967. Ana Rivera returns from New York to launch her last dream: to make the leap from the exclusive business of haute couture in Madrid to a boutique in Barcelona with aspirations to become a global franchise.

Creators:

Acteurs in Velvet Colección

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Turks
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Arabisch;Turks

Meer zoals Velvet Colección

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.