Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Velvet Colección

Tv-serie, 2018
Velvet Colección
Deze spin-off van 'Velvet' speelt zich eind jaren 60 af in Barcelona, waar modeontwerpster Ana met haar vrienden Clara, Pedro en Raúl een winkel en ontwerpschool opent.
De tv-serie Velvet Colección is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Velvet Colección is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Velvet Colección op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Barcelona 1967. Ana Rivera returns from New York to launch her last dream: to make the leap from the exclusive business of haute couture in Madrid to a boutique in Barcelona with aspirations to become a global franchise.

Creators:

Acteurs in Velvet Colección

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Turks
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Arabisch;Turks

Meer zoals Velvet Colección

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
Wrestlers
In deze docuserie proberen de nieuwe eigenaren van een fameuze professionele worstelorganisatie en een groep opkomende sterren het verschil te maken buiten de ring.
Class Act
Een supergedreven man uit de arbeidersklasse wordt een van de meest controversiële openbare figuren van Frankrijk in deze gedramatiseerde biopic over Bernard Tapie.