Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Velvet

Tv-serie, 2016, 628 beoordelingen
Velvet
In het Spanje van de jaren vijftig worden de erfgenaam van een modehuis en een mooie naaister verliefd, ondanks de bezwaren van zijn familie.
De tv-serie Velvet is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Velvet op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Alberto (Miguel Ángel Silvestre) has been left to run a store called Velvet, one of the most prestigious fashion stores in Spain, by his late father. Velvet is a Spanish television series (English subtitles available on Netflix). It takes place in the 50's / 60's and displays the beautiful clothing and cars from that era. The main storyline of the show is the business decisions surrounding the continuation of the fashion store and the steamy love story of Alberto, heir of Galerías Velvet, and Ana (Paula Echevarría), who works as a seamstress there.

Acteurs in Velvet

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals Velvet

Mad Men

Mad Men

(2014)

Gilmore Girls

Gilmore Girls

(2006)

Homeland

Homeland

(2018)

Suits

Suits

(2018)

Outlander

Outlander

(2018)

Marco Polo

Marco Polo

(2016)

Grand Hotel

Grand Hotel

(2013)

Narcos

Narcos

(2017)

Sense8

Sense8

(2018)

Lovesick

Lovesick

(2018)

Tallulah

Tallulah

(2016)

Rebellion

Rebellion

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.