Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Verliefd op Ibiza

Film, 2013, 112 minuten, 4.357 beoordelingen
Verliefd op Ibiza
Op het eiland waar veertigers dertig en dertigers twintig willen zijn en twintigers de weg kwijt zijn, raakt een groep mensen verliefd op elkaar en op Ibiza.
De film Verliefd op Ibiza is uitgebracht in 2013 en duurt 112 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Romantisch, Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Verliefd op Ibiza op Moviemeter

Ibiza is het partyeiland bij uitstek. De witte stranden, blauwe zee, grote clubs, beroemde DJ’s en mooie mensen hebben een aantrekkingskracht op iedereen. De film gaat over elf mensen, in vier verhaallijnen op één eiland. Iedere bezoeker komt met zijn eigen reden naar het partyeiland. Maar alle verhalen komen onverwachts samen als Armin van Buuren komt draaien op het eiland.

Verliefd op Ibiza op IMDB

Score: 5 van de 10

Ibiza! The ultimate party island. The white beaches, the finest clubs, the most famous DJ's and beautiful people. Kevin (Jan Kooijman) is a young footballer who recently made a multimillion...

Acteurs in Verliefd op Ibiza

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
The Most Beautiful Flower
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
The Marriage App
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Burning Patience
Een jongeman werkt als de postbode van Pablo Neruda en wordt in een wereld van woorden steeds meer gestimuleerd om dichter te worden en de vrouw van zijn dromen het hof te maken.