Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Verónica

Veronica
Film, 2017, 105 minuten
Verónica
Madrid, 1991. Een tienermeisje dat thuis op haar broertje en zusjes past, vermoedt na een seance op school dat een kwade kracht hun appartement is binnengedrongen.
De film Verónica is uitgebracht in 2017 en duurt 105 minuten. Deze film werd genomineerd voor zeven Goya Awards, waaronder Beste film, Beste nieuwe actrice en Beste regisseur. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is IJzingwekkend, Eng, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Verónica op IMDB

Score: 6,2 van de 10

Verónica is a movie starring Sandra Escacena, Bruna González, and Claudia Placer. Madrid, 1991. A teen girl finds herself besieged by an evil supernatural force after she played Ouija with two classmates.

Acteurs in Verónica

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Frans;Duits
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Verónica

Family Guy

Family Guy

(2019)

Dark

Dark

(2020)

Gerald's Game

Gerald's Game

(2017)

Riverdale

Riverdale

(2021)

1922

1922

(2017)

Little Evil

Little Evil

(2017)

Verónica

Verónica

(2017)

Requiem

Requiem

(2018)

Inconceivable

Inconceivable

(2017)

The Ritual

The Ritual

(2018)

Les affamés

Les affamés

(2017)

Annihilation

Annihilation

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Un nommé La Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
They Can't Hang Me
Een hooggeplaatste regeringsfunctionaris wordt veroordeeld voor moord. Om de galg te ontlopen, biedt hij aan om de identiteit van een buitenlandse spion vrij te geven.
Carry On Screaming
De duivelse dr. Watt, zijn zwoele vampierzus Valeria en enge handlanger Oddbod veranderen jonge vrouwen in levenloze paspoppen. De onbeholpen inspecteur Bung begrijpt er niets van.
Burn, Witch, Burn
Een professor die boos is omdat zijn vrouw zijn carrière met hekserij vooruit wil helpen, laat per ongeluk kwaadaardige krachten vrij als hij haar occulte materialen vernietigt.