Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Very Big Shot

Film, 2015, 108 minuten
Very Big Shot
Drie broers proberen op het rechte pad te blijven, maar worden het doelwit van de onderwereld. Onder het mom van een filmproductie gaan ze drugs smokkelen.
De film Very Big Shot is uitgebracht in 2015 en duurt 108 minuten. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Very Big Shot op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

De broers Ziad en Joe runnen een klein bedrijfje in drugs vanuit hun afhaal-pizzeria in een arbeiderswijk in Beiroet. Wanneer hun jongere broer Jad op het punt staat om uit de gevangenis te worden ontslagen, waar hij vastzat voor een misdaad die door Ziad was gepleegd, besluit Ziad dat het tijd is voor een ommezwaai. Met het geld dat ze met de handel in drugs verdiend hebben wil hij een restaurant beginnen. Alleen hun drugsleverancier voelt er weinig voor dat zijn dealers met pensioen gaan. Hij overtuigt de broers ervan nog één laatste klus aan te pakken.

Very Big Shot op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Brothers Ziad (Alain Saadeh) and Joe (Tarek Yaacoub) run a small but lucrative drug dealing business out of their takeout pizzeria in one of Beirut's working class districts. With their youngest brother Jad (Wissam Fares) about to be released from prison - where he was serving a sentence for a crime that Ziad had committed - Ziad plans to go straight by using their coke-peddling profits to open a restaurant. But Ziad's supplier, a powerful drug lord who is none too keen to see his dealers retire, convinces the brothers to take on one last job.

Acteurs in Very Big Shot

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Arabisch (Libanon)
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Very Big Shot

Loser

Loser

(2010)

The Iceman

The Iceman

(2013)

Talvar

Talvar

(2015)

Mi Gran Noche

Mi Gran Noche

(2015)

Toro

Toro

(2016)

Zinzana

Zinzana

(2015)

Rainbow Time

Rainbow Time

(2016)

Hitabdut

Hitabdut

(2014)

Udta Punjab

Udta Punjab

(2016)

7:19

7:19

(2016)

Autohead

Autohead

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.