Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Vexed

Tv-serie, 2012
Vexed
Rechercheurs Jack Armstrong, een charmante chaoot, en Kate Bishop, een gedreven professional, trachten samen misdrijven op te lossen zonder gek te worden van elkaar.
De tv-serie Vexed is uitgebracht in 2012. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Cynisch, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vexed op IMDB

Overwhelming in their audio-visual intensity, the films by the trio of artists that make up Telecosystems consistently push the boundaries of cinematic expression, transporting the viewer into heart-pounding perceptual experiences.

Acteurs in Vexed

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Vexed

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Rat Catcher
Een professionele rattenvanger staat centraal in dit minder bekende, korte verhaal van Roald Dahl.
Reptile
Een geharde detective ontdekt een complex web van bedrog als hij op zoek gaat naar de waarheid achter de brute moord op een jonge makelaar.
Nowhere
Een zwangere vrouw zit in haar eentje vast in een zeecontainer die ronddrijft op zee en probeert te overleven nadat ze een door een totalitair regime verwoest land is ontvlucht.
Do Not Disturb
Een man van middelbare leeftijd krijgt na de pandemie een nieuw baantje in een rustig hotel, maar de eerste nacht wordt dankzij een paar excentrieke gasten een wild avontuur.
Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.