Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Vexed

Tv-serie, 2012
Vexed
Rechercheurs Jack Armstrong, een charmante chaoot, en Kate Bishop, een gedreven professional, trachten samen misdrijven op te lossen zonder gek te worden van elkaar.
De tv-serie Vexed is uitgebracht in 2012. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Cynisch, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vexed op IMDB

Overwhelming in their audio-visual intensity, the films by the trio of artists that make up Telecosystems consistently push the boundaries of cinematic expression, transporting the viewer into heart-pounding perceptual experiences.

Acteurs in Vexed

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Vexed

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Followers
Als een beginnend actrice na een openhartig bericht op Instagram beroemd wordt, kruisen de levens van verschillende vrouwen in Tokio die geluk zoeken in het echte leven.
Pokémon: Mewtwo slaat terug - Evolutie
Ash, Misty en Brock accepteren een uitnodiging van een mysterieuze trainer en ontmoeten Mewtwo, een kunstmatig gecreëerde Pokémon die wil vechten.
Six Windows in the Desert
Deze kortfilms van Saoedische filmmakers laten de nuances van de Saoedi-Arabische cultuur zien, van een theaterstuk tot de nasleep van een vliegtuigongeluk.
The Trials of Gabriel Fernandez
De moord op een jongen en de openbare berechting van voogden en maatschappelijk werkers roepen vragen op over de bescherming van kwetsbare kinderen binnen het systeem.
I Am Not Okay With This
De angstige Syd manoeuvreert zich langs middelbareschoolschaamte, familiedrama en een crush op haar beste vriendin, terwijl ze ontluikende superkrachten moet beheersen.