Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Vexed

Tv-serie, 2012
Vexed
Rechercheurs Jack Armstrong, een charmante chaoot, en Kate Bishop, een gedreven professional, trachten samen misdrijven op te lossen zonder gek te worden van elkaar.
De tv-serie Vexed is uitgebracht in 2012. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Cynisch, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vexed op IMDB

Overwhelming in their audio-visual intensity, the films by the trio of artists that make up Telecosystems consistently push the boundaries of cinematic expression, transporting the viewer into heart-pounding perceptual experiences.

Acteurs in Vexed

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Vexed

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Familieweekend
Als een rijke vader zich verlooft met een jongere vrouw, zien zijn drie kinderen hun erfenis uit hun handen glippen. Ze ondernemen hilarische stappen om een huwelijk te voorkomen.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
A Christmas Miracle for Daisy
Interieurdesigner Whitney krijgt een verrassing voor de kerstdagen: haar nieuwe klant blijkt haar ex te zijn. Zijn dochter heeft een moeder op haar verlanglijstje staan.
Love Destiny The Movie
Bhop droomt van een vrouw die hij in een ander leven liefhad en gelooft dat het zijn lot is om haar opnieuw te vinden. Een mysterieuze tijdreiziger dwarsboomt echter zijn plan.
LEGO Friends: Kerstspecial
Een dag vol sneeuw in Heartlake City leidt tot onverwachte pech voor vijf beste vriendinnen, maar vakantievreugde is nooit ver weg zolang ze maar bij elkaar zijn.