Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Vicious Circle

Film, 1957, 80 minuten
Vicious Circle

Vicious Circle: Een klassieke Britse Komedie uit 1957

Vicious Circle is een klassieke Britse komedie uit 1957, geregisseerd door Gerald Thomas. De film volgt het verhaal van een jonge advocaat die zich in de problemen werkt als hij probeert een oude vriend te helpen die wordt beschuldigd van moord. Het verhaal is grappig en ontroerend tegelijk, met een sterke cast die de rollen perfect speelt.

De film begint met de advocaat, John, die wordt benaderd door zijn oude vriend, Bill. Bill is in de problemen geraakt nadat hij wordt beschuldigd van moord. John neemt de zaak aan en begint te onderzoeken wat er precies gebeurd is. Tijdens het onderzoek komt hij erachter dat er meer aan de hand is dan hij had verwacht.

De film bevat veel humor en heeft een sterke cast met acteurs zoals Peter Sellers, Terry-Thomas en Joan Sims. De acteurs spelen hun rollen perfect en brengen veel leven in het verhaal. De film is ook goed geschreven en heeft een goede mix van humor en drama.

Vicious Circle is een klassieke Britse komedie die nog steeds relevant is vandaag de dag. Het verhaal is grappig en ontroerend tegelijk, met sterke acteerprestaties die het verhaal levendig maken. Als je op zoek bent naar een leuke film om te kijken, dan is Vicious Circle zeker iets om naar uit te kijken.

Hoofdrolspelers in Vicious Circle

De film Vicious Circle uit 1957, geregisseerd door Gerald Thomas, bevat een aantal bekende acteurs. John Gregson speelt de hoofdrol als inspecteur Wilfred Dover. Hij is te zien in vele andere films zoals The Cruel Sea (1953) en Genevieve (1953). Jack Watling speelt de rol van de verdachte, John Derry. Hij heeft ook meegespeeld in de televisieserie Doctor Who (1963-1989). Andere acteurs in de film zijn Kay Walsh als Mary Derry en Ronald Howard als Dr. David Graham.

John Gregson heeft ook meegespeeld in films zoals The Ship That Died of Shame (1955) en The Battle of the River Plate (1956). Jack Watling heeft ook meegespeeld in films zoals The Man Who Never Was (1956) en The Curse of Frankenstein (1957). Kay Walsh heeft meegespeeld in films zoals Great Expectations (1946) en Oliver Twist (1948). Ronald Howard is ook te zien in films zoals The Adventures of Sherlock Holmes (1939-1945) en The Scarlet Pimpernel (1955).

Feiten en geruchten rondom Vicious Circle

  • Er wordt gezegd dat de film Vicious Circle uit 1957 een van de meest gewaagde films is die ooit in Nederland is uitgebracht.
  • De film Vicious Circle uit 1957 werd geregisseerd door Gerald Thomas, een beroemde regisseur die bekend staat om zijn controversiële films.
  • Er wordt gezegd dat de film Vicious Circle uit 1957 een van de meest geslaagde samenwerkingen was tussen Gerald Thomas en acteur Robert Shaw.
  • Er doen geruchten de ronde dat de film Vicious Circle uit 1957 zo schokkend was dat hij op sommige plaatsen in Nederland verboden was.
De film Vicious Circle is uitgebracht in 1957 en duurt 80 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend.

Acteurs in Vicious Circle

Regisseur

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Beguines
De eenzame, 15-jarige Helena mist haar overleden moeder en wordt door de voormalige minnares van haar steenrijke vader in een onfrisse relatie gemanoeuvreerd.
Chor Nikal Ke Bhaga
Een stewardess en haar vriend moeten een partij diamanten stelen om een oude schuld af te lossen, maar het plan loopt uit op chaos wanneer het vliegtuig wordt gekaapt.
Johnny
Na een gerechtelijke uitspraak moet een ex-crimineel aan het werk in een hospice waar hij een sympathieke priester ontmoet die zijn leven verandert.
Furies
In deze prequel van 'Furie' besluiten drie woedende vrouwen om een einde te maken aan een sinister misdaadsyndicaat dat de straten van Saigon in de jaren 90 onveilig maakte.
Don't Let Go
Als rechercheur Jack Radcliff een telefoontje krijgt van zijn overleden nichtje, leidt dit tot een race tegen de klok om te voorkomen dat ze wordt vermoord.