Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll

Film, 2019, 90 minuten
Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
Een eenzaam meisje op een kostschool voor meisjes wordt door Violet onder haar vleugels genomen en leeft op door metalen handen en hartverwarmende brieven.
De film Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll is uitgebracht in 2019 en duurt 90 minuten. Geschikt voor alle leeftijden Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Violet Evergarden, a former soldier returned from war, comes to teach at a women's academy and changes a young girl's life.

Acteurs in Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Japans - Audiobeschrijving;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

DRIFTING DRAGONS
Als de bemanning van het drakenjachtschip Quin Zaza uitrukt voor de jacht, staan er draken op het menu. Mochten ze falen, dan zijn lege magen wel hun minste zorg.
Ghost in the Shell: SAC_2045
Na een wereldwijde financiële crisis is de aarde in een door AI aangestuurde 'duurzame oorlog' beland. Sectie 9 moet nieuwe vormen van cyberdreigingen bestrijden.
Code 8
In een stad waar mensen met superkrachten worden buitengesloten, wil een eerlijke dagloner zijn verboden vaardigheden gebruiken om zijn zieke moeder te redden.
Sol Levante
Een jonge krijger en haar familie zoeken naar de geheime plek waar wensen zouden worden vervuld. Hopelijk jagen ze geen oude bewakers en geesten tegen zich in het harnas.
Altered Carbon: Resleeved
Op de planeet Latimer moet Takeshi Kovacs een tatoeëerder beschermen terwijl hij samen met een no-nonsense CTAC-agente de dood van een yakuzabaas onderzoekt.