Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Virunga

Tv-serie, 2014, 100 minuten, 206 beoordelingen
Virunga
Het met een Oscar genomineerde verhaal van de rangers die hun leven riskeren om het kostbare nationaal park van Afrika en de bedreigde gorilla's die er leven, te redden.
De tv-serie Virunga is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 100 minuten. Deze veelgeprezen film is begaan met het lot van de berggorilla's en kreeg een Oscar-nominatie (Beste documentaire).
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Virunga op Moviemeter

Het Virunga National Park lijdt onder de politieke turbulentie in Oost-Congo. Terwijl burgeroorlogen elkaar in snel tempo opvolgen, lijden mens en dier onder de excessen van het vele stropen en kappen. Een kleine maar dappere groep parkwachters probeert met de moed der wanhoop dit UNESCO-erfgoed te beschermen tegen stropers, gewapende milities en andere donkere krachten die uit zijn op Congo’s natuurlijke rijkdommen.

Virunga op IMDB

Score: 9 van de 10

A group of brave individuals risk their lives to save the last of the world's mountain gorillas; in the midst of renewed civil war and a scramble for Congo's natural resources.

Regisseur

Meer zoals Virunga

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit
Deze leuke, charmante documentaire volgt de avonturen van een paar zeer katvriendelijke mensen die hopen dat hun kat wordt uitgeroepen tot de beste kat van Canada.
The Dressmaker
Een in ongenade gevallen, verbannen vrouw verlaat haar chique Parijse leven en keert terug naar haar geboorteplaats in Australië om een paar dingen recht te zetten.
The Woman in Black
Arthur Kipps is een jonge advocaat die naar het dorpje Crythin Gifford gestuurd wordt om een erfenis te regelen. Daar ontdekt hij het tragische geheim van een vrouw.
Océans
Deze documentaire onderzoekt de criuciale rol die water speelt in het bestaan van de mens en de oorzaak-en-gevolg-wisselwerking tussen oceanen en het milieu.
The Descent: Part 2
Bebloed ontsnapt Sarah uit de grot waar zij en haar vrienden werden geterroriseerd maar ze moet terug om haar vrienden te helpen.