Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Vous pigez ?

Film, 1955, 94 minuten
Vous pigez ?
Een groep bandieten spant samen om een wetenschapper te ontvoeren die hen kan helpen diamanten te produceren. Zonder dat ze het weten, zit de FBI al achter hen aan.
De film Vous pigez ? is uitgebracht in 1955 en duurt 94 minuten. Eddie Constantine speelt opnieuw de rol van Lemmy Caution, de fictieve FBI-agent uit de gelijknamige roman. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Vous pigez ?

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Vous pigez ?

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bloomfield
Een American football-speler krijgt de kans om steekpenningen aan te nemen en een wedstrijd te verliezen, maar zijn trouwe 12-jarige fan wil hem per se op het rechte pad houden.
Bad Day
Een undercoveragent krijgt te maken met een vreselijk verlies tijdens het onderzoek naar een crimineel. Omdat ze bang is dat haar dekmantel weg is, kiest ze haar eigen weg.
Anja
Een apathische man ontmoet een vrouw via een virtualreality-ervaring en raakt verstrikt in een duistere onderwereld.
Skandal! Bringing Down Wirecard
Het betalingsbedrijf Wirecard baarde opzien in de financiële sector door het onverwacht grote succes. Een team van verbeten journalisten legde echter grootschalige fraude bloot.
La Scuola Cattolica
In 1975 plegen drie leerlingen van een katholieke jongensschool in Rome een misdaad. Hun klasgenoten en de gemeenschap zijn geschokt.