Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Vrije teugels - Kerstgehinnik

Film, 2018, 57 minuten
Vrije teugels - Kerstgehinnik
Bright Fields bereidt zich voor op het Maretak-bal. Kapotte kerstversiering leidt Zoe naar een familiegeheim. Gaby is overgeleverd aan haar nieuwe bazin Mia.
De film Vrije teugels - Kerstgehinnik is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 57 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Vrije teugels - Kerstgehinnik is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vrije teugels - Kerstgehinnik op IMDB

Score: 5,1 van de 10

While Bright Fields preps for its Mistletoe Ball, a broken ornament leads Zoe to a family secret, while Gaby finds herself at the mercy of new boss Mia.

Acteurs in Vrije teugels - Kerstgehinnik

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Vrije teugels - Kerstgehinnik

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up
In deze comedyspecial betuigen Jon Stewart, John Mulaney, Chelsea Handler en Dave Chappelle eer aan George Carlin, Joan Rivers, Robin Williams en Richard Pryor.
The G Word with Adam Conover
De overheid speelt tegen wil en dank een grote rol in ons leven. Adam Conover onderzoekt haar successen en mislukkingen, en hoe we haar misschien kunnen veranderen.
Boss Baby - Terug in de wieg
Nadat hij voor een misdaad is geframed, verandert de volwassen Ted Templeton weer in de Boss Baby om undercover als een van de kinderen bij zijn broer Tim te gaan wonen.
Rodrigo Sant’Anna: Cheguei
Rodrigo Sant'Anna schittert altijd op het podium, of hij nu een spectaculaire entree maakt, persoonlijke verhalen deelt of bijzondere personages tot leven brengt.