Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Waar is het paard van Sinterklaas?

Where Is Winky's Horse?
Film, 2007, 82 minuten
Waar is het paard van Sinterklaas?
Winky laat per ongeluk Amerigo, het trouwe paard van Sinterklaas, ontsnappen. Ze probeert hem te vinden voordat Sinterklaas terugkomt en beleeft een groot avontuur.
Deze film is Gezinsvriendelijk

Waar is het paard van Sinterklaas? op Moviemeter

Winky heeft de taak gekregen een jaar lang voor het paard van de Sint te zorgen. Wanneer het dier echter kwijt raakt, moet Winky alles op alles zetten om haar terug te vinden voordat de Goedheiligman weer in het land arriveert.

Waar is het paard van Sinterklaas? op IMDB

8-year old Winky looks after the horse of St Nicholas. Then one day the horse runs away.

Director:

Acteurs in Waar is het paard van Sinterklaas?

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Waar is het paard van Sinterklaas?

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Katy Perry: Part of Me
Popster Katy Perry wordt op en buiten het podium gefilmd in dit onthullende dagboek van haar California Dreams Tour, met onder andere haar optredens in Los Angeles.
Going for Gold
Een Amerikaanse tiener verhuist naar Australië. Ze haalt haar nieuwe vriendinnen over om een cheerleaderteam te vormen en het op te nemen tegen hun grootste rivalen.
It Takes Two
In deze versie van 'De prins en de bedelaar' van Mark Twain speelt de Olsen-tweeling identieke 9-jarigen met een verschillende achtergrond: wees Amanda en rijke Alyssa.
Beauty and the Beast
De liefde bloeit op tussen een mooi meisje en een vriendelijk beest in deze muzikale liveaction-versie van het klassieke sprookje.
Big Fat Liar
Middelbare scholieren Jason en Kaylee komen in actie als een inhalige Hollywood-producer van Jasons proefschrift een succesvolle film maakt zonder hem erkenning te geven.