Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wafeltje en Mochi: Feestmaalfestijn

Film, 2021, 28 minuten
Wafeltje en Mochi: Feestmaalfestijn
Op de eerste Vrieziedag ooit leren Wafeltje en Mochi dat het bij de feestdagen niet alleen draait om eten. Het gaat om herinneringen creëren met je dierbaren!
De film Wafeltje en Mochi: Feestmaalfestijn is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 28 minuten. Een feestelijke special voor de hele familie met Michelle Obama, Tracee Ellis Ross en chef-kok Samin Nosrat. Geschikt voor alle leeftijden. Wafeltje en Mochi: Feestmaalfestijn is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Wafeltje en Mochi: Feestmaalfestijn

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Wafeltje en Mochi: Feestmaalfestijn

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Princess Power
Prinsessenvriendjes uit vier verschillende fruitrijken (Blauwe Bessen, Kiwi, Ananas en Frambozen) komen in actie om hun werelden beter te maken.
Sing
Een optimistische koala probeert zijn theater te redden met een zangwedstrijd waaraan onder andere een verlegen olifant, een tienergorilla en een overwerkte zeug meedoen.
Spider-Man: No Way Home (Extended Version)
In deze uitgebreide versie met geschrapte beelden en een speciale inleiding wendt Spider-Man zich tot Doctor Strange voor hulp nadat zijn identiteit is ontmaskerd.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.