Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wakfu

Tv-serie, 2017, 116.557 beoordelingen
Wakfu
Yugo, een 12-jarige Eliatroop met speciale krachten, gaat op een missie om zijn echte familie te vinden en ontdekt zo de geheimen van Wakfu.
De tv-serie Wakfu is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wakfu op IMDB

Score: 8,3 van de 10

In a fantasy world, a mysterious figure leaves a baby boy with a retired bounty hunter in a small village with instructions to raise him until the time is right for him to find his biological family. Years later, that boy named Yugo discovers he has powerful magic abilities using the power of Wakfu even as his village is threatened. Working with a bunch of newfound friends, Yugo is able to help save his home and discover his quest. However, there are villains who know about the boy too and are determined to gain his power for their own ends. Regardless, Yugo is on that quest with his friends to find his family and answers about his past with greater implications concerning both he is only beginning to understand.

Acteurs in Wakfu

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Frans [Origineel];Spaans (Spanje);Turks;Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Wakfu

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
First Love
Jong, vrij en smoorverliefd. Als tieners lag de wereld aan hun voeten. Het volwassen leven lijkt een stuk somberder. Het is alsof er een cruciaal puzzelstukje ontbreekt.
The Unbroken Voice
Tegen alle verwachtingen in jaagt een jonge Arelys Henao haar droom van een zangcarrière na in dit muzikale drama gebaseerd op de jeugd van dit Colombiaanse icoon.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.