Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Walk. Ride. Rodeo.

Film, 2019, 99 minuten
Walk. Ride. Rodeo.
Een succesvolle rodeorijdster raakt verlamd na een ongeluk. Ze wil nog maar één ding: weer paardrijden en meedoen aan wedstrijden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
De film Walk. Ride. Rodeo. is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 99 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Walk. Ride. Rodeo. is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Walk. Ride. Rodeo. op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Tells the incredible true story of Amberley Snyder, a nationally ranked rodeo barrel racer who defies the odds after barely surviving a car accident that leaves her paralyzed from the waist down.

Acteurs in Walk. Ride. Rodeo.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits
Ondertiteling: Engels;Frans;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits

Meer zoals Walk. Ride. Rodeo.

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

See You Yesterday
Terwijl twee wondertieners tijdreizen onder de knie proberen te krijgen, moeten ze na een tragische schietpartij verschillende gevaarlijke reizen naar het verleden maken.
Morir para contar
Filmmaker Hernán Zin zoekt naar antwoorden na een ongeluk in 2012 dat zijn leven veranderde. Hij interviewt andere oorlogsjournalisten over de impact van hun werk.
Good Sam
Een nieuwsgierige journaliste vindt liefde terwijl ze bezig is aan het verhaal over een geheimzinnige figuur die in New York zakken met geld achterlaat voor onbekenden.
Abyss
Na een onverwacht overlijden in afzonderlijke incidenten, ontdekken Cha Min en Go Se-yeon dat ze weer tot leven zijn gekomen in nieuwe lichamen die ze niet herkennen.
Malibu Rescue
Als Tyler door een hele reeks streken in de problemen komt, wordt hij gedwongen om de hele zomer te trainen voor een elitair strandwachtprogramma.