Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wanda and the Alien

Tv-serie, 2011
Wanda and the Alien
Wanda is een lief konijntje dat in haar huis onder de boom voor haar familie zorgt. Als een buitenaards vriendje vanuit de ruimte met haar komt spelen, leert ze veel!
De tv-serie Wanda and the Alien is uitgebracht in 2011. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wanda and the Alien op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Wanda the Rabbit and Alien travel between each other's worlds, explore their differences and have a lot of fun and laughter along the way.

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Wanda and the Alien

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Love Like a K-Drama
Vier Japanse actrices verhuizen naar Zuid-Korea om auditie te doen voor rollen in een reeks liefdesverhalen en samen met Koreaanse acteurs te spelen. Zal er echte romantiek ontstaan?
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Replacing Chef Chico
Als een chef-kok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.