Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

War Machine

Film, 2017, 122 minuten
War Machine
Als een trotse generaal een impopulaire oorlog moet winnen, gaat hij halsoverkop de uitdaging aan. Hij weet niet dat overmoed misschien wel zijn grootste vijand is.
De film War Machine is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 122 minuten. Brad Pitt en Anthony Michael Hall storten zich in de strijd in deze duistere comedy van de regisseur van Animal Kingdom. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.War Machine is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

War Machine op Moviemeter

Score: 2,55 van de 5

In 'War Machine' staat de hooggeplaatste generaal Glen McMahon (Brad Pitt) centraal. McMahon, die verschillende bijnamen draagt, waaronder 'Glenimal', heeft een dodelijke reputatie en krijgt de leiding over de oorlog in Afghanistan. Om de oorlog voor eens en altijd te kunnen winnen hanteert hij een totaal nieuwe, radicale aanpak.

War Machine op IMDB

Score: 6 van de 10

War Machine is a movie starring Brad Pitt, Daniel Betts, and John Magaro. An idiosyncratic General confronts opposition from enemies, allies, and bureaucrats while leading a massive rebuilding operation in Afghanistan.

Acteurs in War Machine

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals War Machine

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.