Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

War of the Worlds

H.G. Wells' 'The War of the Worlds'
Film, 2005, 116 minuten, 5.915.276 beoordelingen
War of the Worlds
Ray Ferrier probeert zijn gezin in veiligheid te brengen wanneer hij een allesvernietigend buitenaards leger van dodelijke Tripods ontvlucht.
De film War of the Worlds is uitgebracht in 2005 en duurt 116 minuten. Deze remake werd als Oscarnominatie mede door Tom Cruise's naamsbekendheid een van de meest winstgevende films in 2005. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Eng.
12 jaar en ouder Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

War of the Worlds op Moviemeter

In een klein Engels dorpje landt een gigantische meteoor in een veld. Een paar wetenschappers en wat publiek staan op afstand toe te kijken. Voorlopig is het ding nog te heet om te benaderen. Drie mannen houden die nacht de wacht bij het gevaarte. Er gebeurt niks...totdat ze een vreemd geluid horen, de meteoor gaat open en een buitenaards schip verschijnt, dat alles zal vernietigen dat erbij in de buurt komt.

War of the Worlds op IMDB

Score: 6 van de 10

As Earth is invaded by alien tripod fighting machines, one family fights for survival.

Acteurs in War of the Worlds

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals War of the Worlds

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
Supacell
Als vijf gewone inwoners van Zuid-Londen ontdekken dat ze over buitengewone krachten beschikken, moet één man ze samenbrengen om zijn geliefde te redden.
Appleseed: Alpha
Een jonge soldaat en haar cyborgpartner proberen te overleven in het postapocalyptische New York en gaan op zoek naar de legendarische stad Olympus.
Silent Night
Gewond en zonder stem, begint een vader wiens zoon op kerstavond is gedood door een verdwaalde kogel een dodelijke wraakactie tegen de betrokkenen.
Baki Hanma VS Kengan Ashura
Het is de ultieme krachtmeting. De sterkste vechters van 'Baki Hanma' en 'Kengan Ashura' komen tegenover elkaar te staan in deze unieke, spijkerharde vechtkunstcross-over.