Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Waterschapsheuvel

Tv-serie, 2018
Waterschapsheuvel
Een groep konijnen bevecht vele gevaren op hun moedige zoektocht naar een nieuw huis in deze bewerking van de klassieke roman van Richard Adams.
De tv-serie Waterschapsheuvel is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Waterschapsheuvel op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Sinds het begin der tijden is het konijn een prins met duizend vijanden. Deze last gaat ook gepaard met grote gaven. Hazelaar is bezorgd over de verontrustende visioenen van zijn broer over dreigend gevaar en gaat samen met enkele andere konijnen op zoek naar een veilig nieuw thuis. Op hun moedige zoektocht naar een nieuw huis bevechten ze vele gevaren, in deze nieuwe bewerking van de klassieke roman van Richard Adams.

Waterschapsheuvel op IMDB

Set in the idyllic rural landscape of southern England, the adventure tale follows a band of rabbits on their flight from the intrusion of man and the certain destruction of their home. Led by a stouthearted pair of brothers, they journey forth from their native Sandleford Warren through the harrowing trials posed by predators and adversaries, toward a promised land and a more perfect society.

Acteurs in Waterschapsheuvel

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans (Spanje);Nederlands;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Duits
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Frans;Nederlands;Duits

Meer zoals Waterschapsheuvel

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

David Batra: Elefanten i rummet
De Zweedse comedian David Batra praat heel persoonlijk over de voordelen en valkuilen van het huwelijk met een onlangs afgetreden politiek leider.
Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
Een eenzaam meisje op een kostschool voor meisjes wordt door Violet onder haar vleugels genomen en leeft op door metalen handen en hartverwarmende brieven.
Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
SterrenStraal
Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!