Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Waterschapsheuvel

Tv-serie, 2018
Waterschapsheuvel
Een groep konijnen bevecht vele gevaren op hun moedige zoektocht naar een nieuw huis in deze bewerking van de klassieke roman van Richard Adams.
De tv-serie Waterschapsheuvel is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Waterschapsheuvel op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Sinds het begin der tijden is het konijn een prins met duizend vijanden. Deze last gaat ook gepaard met grote gaven. Hazelaar is bezorgd over de verontrustende visioenen van zijn broer over dreigend gevaar en gaat samen met enkele andere konijnen op zoek naar een veilig nieuw thuis. Op hun moedige zoektocht naar een nieuw huis bevechten ze vele gevaren, in deze nieuwe bewerking van de klassieke roman van Richard Adams.

Waterschapsheuvel op IMDB

Set in the idyllic rural landscape of southern England, the adventure tale follows a band of rabbits on their flight from the intrusion of man and the certain destruction of their home. Led by a stouthearted pair of brothers, they journey forth from their native Sandleford Warren through the harrowing trials posed by predators and adversaries, toward a promised land and a more perfect society.

Acteurs in Waterschapsheuvel

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans (Spanje);Nederlands;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Duits
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Frans;Nederlands;Duits

Meer zoals Waterschapsheuvel

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.