Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Waterschapsheuvel

Tv-serie, 2018
Waterschapsheuvel
Een groep konijnen bevecht vele gevaren op hun moedige zoektocht naar een nieuw huis in deze bewerking van de klassieke roman van Richard Adams.
De tv-serie Waterschapsheuvel is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. James McAvoy (X-Men), John Boyega (Star Wars) en Daniel Kaluuya (Black Panther) lenen hun stem voor de Engelse versie. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Waterschapsheuvel op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Sinds het begin der tijden is het konijn een prins met duizend vijanden. Deze last gaat ook gepaard met grote gaven. Hazelaar is bezorgd over de verontrustende visioenen van zijn broer over dreigend gevaar en gaat samen met enkele andere konijnen op zoek naar een veilig nieuw thuis. Op hun moedige zoektocht naar een nieuw huis bevechten ze vele gevaren, in deze nieuwe bewerking van de klassieke roman van Richard Adams.

Waterschapsheuvel op IMDB

Set in the idyllic rural landscape of southern England, the adventure tale follows a band of rabbits on their flight from the intrusion of man and the certain destruction of their home. Led by a stouthearted pair of brothers, they journey forth from their native Sandleford Warren through the harrowing trials posed by predators and adversaries, toward a promised land and a more perfect society.

Acteurs in Waterschapsheuvel

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans (Spanje);Nederlands;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Duits
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Frans;Nederlands;Duits

Meer zoals Waterschapsheuvel

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.