Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wave Makers

Tv-serie, 2023
Wave Makers
Er is een intense verkiezingsstrijd in aantocht. Een team van campagnemedewerkers staat voor moeilijke keuzes te midden van een moordend politiek landschap.
De tv-serie Wave Makers is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. In dit intense politieke drama spelen Golden Horse-winnaar Hsieh Ying-hsuan ('Dear Ex') en Gingle Wang ('Detention'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Wave Makers is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Wave Makers

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Mandarijn (Guoyu) - Audiodescriptie;Mandarijn (Guoyu) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Wave Makers

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
Class Act
Een supergedreven man uit de arbeidersklasse wordt een van de meest controversiële openbare figuren van Frankrijk in deze gedramatiseerde biopic over Bernard Tapie.
Spy Ops
Agenten van de inlichtingendiensten van MI6 tot de CIA delen insiderverhalen over het spionagevak, Koude Oorlog-campagnes en staatsgrepen die zijn uitgevoerd door geheim agenten.