Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wave (The)

Film, 2015, 100 minuten
Wave (The)
Een Noorse geoloog heeft slechts 10 minuten om zoveel mogelijk mensen te redden wanneer een fjordendorp wordt getroffen door een tsunami.
De film Wave (The) is uitgebracht in 2015 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wave (The) op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Based on the fact that mountain pass Ã…kneset, located in the Geiranger fjord in Norway, one day will fall out and create a violent tsunami of over 80 meters that will crush everything in its path before it hits land in Greenland. A geologist gets caught in the middle of it and a race against time begins.

Acteurs in Wave (The)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Noors [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Wave (The)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spider-Man: Een nieuw universum
Nadat de tiener Miles Morales uit Brooklyn is gebeten door een radioactieve spin, krijgt hij een spoedcursus webslingeren van zijn helden uit andere dimensies.
45 revoluciones
In het Madrid van de jaren 60 lanceert muziekproducent Guillermo Rojas een rock-'n-roll-label met de hulp van de opkomende zanger Robert en de slimme producent Maribel.
Better Than Us
Een familie die bijna uit elkaar valt, krijgt een geavanceerde robot die wordt gezocht door een concern, rechercheurs van de afdeling moordzaken, en terroristen.
La víctima número 8
Niemand is te vertrouwen nadat een bomaanslag in Bilbao zeven doden heeft geëist en de levens van de vermoedelijke jihadist en iedereen om hem heen kapot heeft gemaakt.
La Reina del Sur
Na jaren van bloed, zweet en tranen heeft een vrouw van nederige afkomst zich opgewerkt tot een gevaarlijke positie: ze is een legende in de drugssmokkel.