Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wave (The)

Film, 2015, 100 minuten
Wave (The)
Een Noorse geoloog heeft slechts 10 minuten om zoveel mogelijk mensen te redden wanneer een fjordendorp wordt getroffen door een tsunami.
De film Wave (The) is uitgebracht in 2015 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wave (The) op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Based on the fact that mountain pass Ã…kneset, located in the Geiranger fjord in Norway, one day will fall out and create a violent tsunami of over 80 meters that will crush everything in its path before it hits land in Greenland. A geologist gets caught in the middle of it and a race against time begins.

Acteurs in Wave (The)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Noors [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Wave (The)

The Grey

The Grey

(2012)

The 100

The 100

(2019)

Zoo

Zoo

(2017)

3096 Tage

3096 Tage

(2013)

Sand Castle

Sand Castle

(2017)

Secuestro

Secuestro

(2016)

Pandora

Pandora

(2016)

Grenseland

Grenseland

(2017)

L'ascension

L'ascension

(2017)

Homefront

Homefront

(2013)

The Mist

The Mist

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.