Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wave (The)

Film, 2015, 100 minuten
Wave (The)
Een Noorse geoloog heeft slechts 10 minuten om zoveel mogelijk mensen te redden wanneer een fjordendorp wordt getroffen door een tsunami.
De film Wave (The) is uitgebracht in 2015 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wave (The) op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Based on the fact that mountain pass Ã…kneset, located in the Geiranger fjord in Norway, one day will fall out and create a violent tsunami of over 80 meters that will crush everything in its path before it hits land in Greenland. A geologist gets caught in the middle of it and a race against time begins.

Acteurs in Wave (The)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Noors [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Wave (The)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Adventurers
Na de Tweede Boerenoorlog gaan vier hebberige schatzoekers op expeditie in Zuid-Afrika, op zoek naar begraven diamanten.
The Bespoke Overcoat
Een berooide klerk overlijdt voordat hij een op maat gemaakte jas krijgt die hij altijd al had willen hebben. Zijn geest probeert die met de hulp van een kleermaker op te eisen.
The Colditz Story
De nazi's stuurden de lastigste gevangenen naar het zwaarbewaakte kasteel Colditz in Saksen. Een team Britse soldaten, geleid door P.R. 'Pat' Reid, plant een gewaagde ontsnapping.