Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

We Are Your Friends

Film, 2015, 95 minuten
We Are Your Friends
Een ambitieuze, jonge dj die goed het publiek kan bespelen, zet alles op het spel voor een ontluikende relatie met de vriendin van zijn mentor.
De film We Are Your Friends is uitgebracht in 2015 en duurt 95 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

We Are Your Friends op Moviemeter

Score: 2,66 van de 5

Cole is een 23-jarige dj die worstelt om te overleven in de elektronische dancescene in Hollywood. Hij droomt ervan een succesvolle producer te worden. De oudere dj James neemt hem onder zijn hoede, maar Cole blijkt een betere klik te hebben met James' vriendin Sophie. Wanneer Coles relatie met Sophie tot bloei komt en zijn vriendschap met James begint af te brokkelen, wordt hij gedwongen tot het maken van enkele moeilijke keuzes over zijn toekomst.

We Are Your Friends op IMDB

Score: 6 van de 10

Caught between a forbidden romance and the expectations of his friends, aspiring DJ Cole Carter attempts to find the path in life that leads to fame and fortune.

Acteurs in We Are Your Friends

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans

Meer zoals We Are Your Friends

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

WHAT DID JACK DO?
Een rechercheur ondervraagt een aap die van moord wordt verdacht.
Motichoor Chaknachoor
Hij is bijna 40, werkloos, wanhopig op zoek naar een vrouw en net teruggekeerd naar Dubai. Een mooie dame uit Bhopal merkt hem op en beschouwt hem als haar redding.
Ares
Een ambitieuze studente wil de top van de sociale ladder bereiken in Amsterdam en wordt lid van een exclusief genootschap. Het verbergt echter een vreselijk geheim.
Agent
Een voormalig voetballer probeert het te maken als spelersmakelaar in de wereld van het Afrikaanse voetbal, maar een geheim uit zijn verleden dreigt alles te verwoesten.
Nailed It! - Duitsland
Amateurkoks proberen tevergeefs om spectaculaire lekkernijen te bakken in deze komische competitie, met als zoete hoofdprijs 5000 euro.