Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

We Can Be Heroes

Film, 2020, 100 minuten
We Can Be Heroes
Wanneer de superhelden van de aarde door aliens worden gevangengenomen, moeten hun kinderen leren samenwerken om hun ouders en de planeet te redden.
De film We Can Be Heroes is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 100 minuten. Een scifi-avontuur van schrijver-regisseur Robert Rodriguez ('Spy Kids', 'The Adventures of Sharkboy and Lavagirl'). Geschikt voor 6 jaar en ouder. We Can Be Heroes is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Grappig, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in We Can Be Heroes

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiobeschrijving;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Aud
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals We Can Be Heroes

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Viva la banda de Mozart
Sluit je aan bij de vier jonge leden van de Mozartband (Mozart, Beethoven, Chopin en Verdi) die samen vele klassiek symfonische avonturen beleven.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.