Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

We Can Be Heroes

Film, 2020, 100 minuten
We Can Be Heroes
Wanneer de superhelden van de aarde door aliens worden gevangengenomen, moeten hun kinderen leren samenwerken om hun ouders en de planeet te redden.
De film We Can Be Heroes is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 100 minuten. Een scifi-avontuur van schrijver-regisseur Robert Rodriguez ('Spy Kids', 'The Adventures of Sharkboy and Lavagirl'). Geschikt voor 6 jaar en ouder. We Can Be Heroes is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Grappig, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in We Can Be Heroes

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiobeschrijving;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Aud
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals We Can Be Heroes

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Wrong Arm of the Law
Een gang die zich voordoet als de politie berooft boeven. Crimineel meesterbrein Pearly Gates wil samen met inspecteur Parker de oude orde herstellen door de oplichters te stoppen.
Treasure Hunt
Een excentrieke familie wil van het voorouderlijke landgoed een hotel maken om schulden af te lossen, maar een paar leden van het huishouden proberen de plannen te saboteren.