Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

We the People

Tv-serie, 2021
We the People
Leer over de beginselen van rechten en burgerschap via vrolijke liedjes van populaire artiesten zoals Janelle Monáe, H.E.R., Adam Lambert, Brandi Carlile en anderen.
De tv-serie We the People is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Een baanbrekende korte serie van maker Chris Nee en uitvoerend producenten Barack en Michelle Obama en Kenya Barris. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Inspirerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in We the People

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals We the People

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Iron Chef: México
In deze kookwedstrijd nemen ervaren professionals het op tegen drie van de beste Mexicaanse chef-koks om de mythische katana en de titel Legendary Chef te winnen.
Gymnastics Academy: A Second Chance
De Amerikaanse tiener Kyra Berry krijgt na een blessure een tweede kans om haar dromen na te jagen en een beurs te bemachtigen om te turnen in het verre Australië.
Morphle Halloween Candy Magic Pet
Join Mila and her magic pet Morphle on a mysterious Halloween adventure packed with costumes, candy and spooky morphing fun.
LOL House of Surprises
Royal Bee verrast haar beste vriendinnen door hun favoriete restaurant te kopen en er een leuke uitgaansplek van te maken. Dit project barst van de plotwendingen!