Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

We Were Soldiers

Film, 2002, 138 minuten, 4.361.745 beoordelingen
We Were Soldiers
Deze film over de Vietnamoorlog vertelt hoe 450 Amerikaanse soldaten in de La Drang-vallei strijd leveren met duizenden zwaarbewapende Vietnamezen.
De film We Were Soldiers is uitgebracht in 2002 en duurt 138 minuten. Mel Gibson en Randall Wallace werken weer voor het eerst samen sinds Braveheart, dat een Oscar voor Beste film won. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

We Were Soldiers op IMDB

Score: 7 van de 10

The story of the first major battle of the American phase of the Vietnam War and the soldiers on both sides that fought it.

Trailer

Acteurs in We Were Soldiers

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals We Were Soldiers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.