Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wendell & Wild

Film, 2022, 106 minuten
Wendell & Wild
Twee sluwe demonen sluiten een deal met een tiener die van punkrock houdt, zodat ze de onderwereld kunnen verlaten en hun dromen kunnen waarmaken in het land der levenden.
De film Wendell & Wild is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 106 minuten. Van de regisseur van 'Coraline' en 'The Nightmare Before Christmas'. Met Keegan-Michael Key en Jordan Peele. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Wendell & Wild is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Wendell & Wild

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Wendell & Wild

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.
Goodbye
Nadat een moeder plots is overleden, vloeien chaos en verdriet samen als vier volwassen broers en zussen terugkeren naar het huis van hun traditiegetrouwe vader voor de begrafenis.
Barbie Mermaid Power
In dit onderwateravontuur veranderen Brooklyn Barbie, Malibu Barbie, Skipper, Stacie en Chelsea in zeemeerminnen om Pacifica te helpen redden.
Family Weekend
Als een rijke vader zich verlooft met een jongere vrouw, zien zijn drie kinderen hun erfenis uit hun handen glippen. Ze ondernemen hilarische stappen om een huwelijk te voorkomen.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.