Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

West Coast

Film, 2016, 80 minuten
West Coast
Vier tieners uit een Frans dorpje dossen zich uit als Amerikaanse rappers. Als ze wraak willen nemen nadat ze op school zijn vernederd, begint een ongelooflijk avontuur.
De film West Coast is uitgebracht in 2016 en duurt 80 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

West Coast op Moviemeter

Score: 2,94 van de 5

Malo, Erwan, Loïc en Brieuc zweren bij hun petten, wijde jeans en gouden kettingen. In feite zijn deze deugnieten onhandige en puisterige tieners die wonen in Plougoumelen, ergens aan de westkust van Bretagne. De dag voor de zomervakantie wordt Sylvain, een populaire student, vernederd voor de hele klas. De vier jeugdvrienden besluiten om naar het feest dat iedereen van de school bij elkaar brengt te gaan om hun reputatie te herwinnen. Ze stelen een pistool, verliezen het, roken hun eerste joint en moeten vluchten voor de politie... Hun laatste avontuur uit hun jeugd zal voor altijd in hun geheugen gegrift blijven.

West Coast op IMDB

Score: 6 van de 10

Four french teenagers in a small town are sure to be real West Coast gangstas. They gonna live their crazy last expedition. They will grow and learn.

Acteurs in West Coast

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Turks;Duits;Nederlands;Frans

Meer zoals West Coast

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Asansior za Pacienti
In de hoop dat ze elkaar kunnen helpen, zorgt een psychiater ervoor dat een suïcidale jongeman en een terminaal zieke vrouw elkaar ontmoeten.
Alissa
Luc breekt in het huis van zijn vader in en raakt betrokken bij een dubbele moord. Hij ontmoet een Litouwse vrouw die hem meesleurt in een nog grotere intrige.
Man About the House
Drie huurders bundelen hun krachten met de vrouw van de huisbaas in een strijd om hun huis te redden van een meedogenloze projectontwikkelaar.
Sparkle
Wanneer drie zusjes uit Detroit in de jaren 60 beroemd worden als een Motown-meidengroep creëert hun plotselinge succes een blijvend conflict.
Verbrande Brug
In het Belgische gehucht Verbrande Brug komen ex-geliefden Monique en Louis elkaar weer tegen tijdens de kermis, met alle gevolgen van dien voor hun huidige partners.