Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Western

Film, 1997, 128 minuten, 1.475 beoordelingen
Western
Op het Franse platteland groeit een onwaarschijnlijke vriendschap wanneer schoenenverkoper Paco zijn auto en baan verliest als hij de Russische emigrant Nino oppikt.
De film Western is uitgebracht in 1997 en duurt 128 minuten. Deze comedy werd genomineerd voor meerdere César Awards, waaronder die voor Beste film, regisseur en scenario. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Romantisch.

Western op Moviemeter

Roadmovie over de Spanjaard Paco Cazale (Sergi L\u00f3pez) en de Rus Nino (Sacha Bourdo) die drie weken liftend doorbrengen in Bretagne en voortdurend in bizarre situaties met vrouwen belanden. Zonder duidelijk verhaallijn kabbelt het verhaal rustig voort met als enig houvast het vinden van een vrouw voor Nino.

Western op IMDB

Score: 7 van de 10

Catalonian Paco is a traveling rep for a shoe manufacturer. When he stops to pick up Russian emigree hitchhiker Nino, Paco soon finds himself on the side of the road with everything stolen ...

Acteurs in Western

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Western

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.
Bloomfield
Een American football-speler krijgt de kans om steekpenningen aan te nemen en een wedstrijd te verliezen, maar zijn trouwe 12-jarige fan wil hem per se op het rechte pad houden.
Anja
Een apathische man ontmoet een vrouw via een virtualreality-ervaring en raakt verstrikt in een duistere onderwereld.
A Bigger Splash
Kunstenaar David Hockney speelt een schilder die zijn scheppingsdrang terugvindt na een emotionele scheiding in deze quasi-documentaire uit 1974.