Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wet Hot American Summer: First Day of Camp

Tv-serie, 2015
Wet Hot American Summer: First Day of Camp
Deze onvoorstelbare prequel van de hilarische cultklassieker uit 2001 neemt de kijker mee naar Camp Firewood en daar... kan van alles gebeuren.
De tv-serie Wet Hot American Summer: First Day of Camp is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015. De oorspronkelijke film bracht minder dan $300.000 op tijdens de release in 2001. Wet Hot American Summer: First Day of Camp is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wet Hot American Summer: First Day of Camp op Moviemeter

Score: 2,29 van de 5

Het hele zomerkamp dreigt vernietigd te worden door aanstormende massa brokstukken uit de ruimte! Een knettergekke door hormonen gestuurde groep kampleiders probeert deze laatste dag te redden. Echter, de professor en de puberende kampers willen maar twee dingen op de dag des oordeels: lol en seks. Op de valreep willen de losgeslagen gasten ook nog eens een talentenshow houden.

Wet Hot American Summer: First Day of Camp op IMDB

The misadventures of campers and counselors at Camp Firewood.

Trailer

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.