Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wet Hot American Summer: Ten Years Later

Tv-serie, 2017
Wet Hot American Summer: Ten Years Later
Tien jaar na een wilde zomer als jeugdleider komen de vrienden weer samen voor een weekend met hechtere vriendschappen, liefdesrelaties en huiveringwekkende avonturen.
De tv-serie Wet Hot American Summer: Ten Years Later is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Alyssa Milano schittert naast Amy Poehler, Paul Rudd, Elizabeth Banks en andere sterren uit Wet Hot in deze sequel. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Wet Hot American Summer: Ten Years Later is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Absurd, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wet Hot American Summer: Ten Years Later op IMDB

Score: 7,1 van de 10

The campers and counselors of Camp Firewood meet ten years after their last day at camp.

Acteurs in Wet Hot American Summer: Ten Years Later

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Wet Hot American Summer: Ten Years Later

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.