Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wet Hot American Summer: Ten Years Later

Tv-serie, 2017
Wet Hot American Summer: Ten Years Later
Tien jaar na een wilde zomer als jeugdleider komen de vrienden weer samen voor een weekend met hechtere vriendschappen, liefdesrelaties en huiveringwekkende avonturen.
De tv-serie Wet Hot American Summer: Ten Years Later is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Alyssa Milano schittert naast Amy Poehler, Paul Rudd, Elizabeth Banks en andere sterren uit Wet Hot in deze sequel. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Wet Hot American Summer: Ten Years Later is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Absurd, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wet Hot American Summer: Ten Years Later op IMDB

Score: 7,1 van de 10

The campers and counselors of Camp Firewood meet ten years after their last day at camp.

Acteurs in Wet Hot American Summer: Ten Years Later

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Wet Hot American Summer: Ten Years Later

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.