Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wet Hot American Summer

Film, 2001, 97 minuten, 951.479 beoordelingen
Wet Hot American Summer
Het is de laatste dag in Camp Firewood en iedereen wil nog snel iemand versieren. Deze film, van de makers van 'The State', is een satire op de kitscherige zomerkampen uit de jaren 80.
De film Wet Hot American Summer is uitgebracht in 2001 en duurt 97 minuten. Bradley Cooper, Elizabeth Banks en Paul Rudd gaan helemaal door 't lint in deze satirische zomerkampfilm. Deze film is Hilarisch, Bizar.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wet Hot American Summer op Moviemeter

Het hele zomerkamp dreigt vernietigd te worden door aanstormende massa brokstukken uit de ruimte! Een knettergekke door hormonen gestuurde groep kampleiders probeert deze laatste dag te redden. Echter, de professor en de puberende kampers willen maar twee dingen op de dag des oordeels: lol en seks. Op de valreep willen de losgeslagen gasten ook nog eens een talentenshow houden.

Wet Hot American Summer op IMDB

Score: 7 van de 10

Set on the last day of camp, in the hot summer of 1981, a group of counselors try to complete their unfinished business before the day ends.

Acteurs in Wet Hot American Summer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans;Europees Spaans;Frans;Italiaans;Braziliaans Portugees;Engels
Ondertiteling: Deens;Duits;Spaans;Europees Spaans;Fins;Frans;Italiaans;Japans;Noors - Bokmål;Nederlands;Portugees;B

Meer zoals Wet Hot American Summer

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.