Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

What Happened, Miss Simone?

Documentaire, 2015, 102 minuten
What Happened, Miss Simone?
Het leven van de legendarische zangeres en activiste Nina Simone wordt in beeld gebracht door nooit eerder gehoorde opnames, zeldzame archiefbeelden en bekende nummers.
De documentaire What Happened, Miss Simone? is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 102 minuten. Dit Oscargenomineerde portret van een omstreden icoon won een Emmy voor Beste documentaire of non-fictiespecial. What Happened, Miss Simone? is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

What Happened, Miss Simone? op Moviemeter

Documentaire over het leven van de Amerikaanse zangeres, pianiste en burgerrechtenactiviste Nina Simone, die de 'High Priestess of Soul' werd genoemd. Als begaafde jonge musicus kon Nina Simone geen concertpianiste worden vanwege haar huidskleur, haar eigen muziek bracht haar echter grote roem.

What Happened, Miss Simone? op IMDB

A documentary about the life and legend Nina Simone, an American singer, pianist, and civil rights activist labeled the "High Priestess of Soul."

Regisseur

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.