Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

What Happens in Vegas

Film, 2008, 98 minuten, 2.205.773 beoordelingen
What Happens in Vegas
Na een nacht flink gefeest te hebben in Vegas, worden twee vreemden wakker en beseffen tot hun ongenoegen dat ze met elkaar zijn getrouwd.
De film What Happens in Vegas is uitgebracht in 2008 en duurt 98 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Feelgood, Romantisch.
12 jaar en ouder Bevat drugs- en alcoholmisbruik Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

What Happens in Vegas op Moviemeter

Twee vreemdelingen ontmoeten elkaar in Las Vegas. Als de twee tijdens een feestje stomdronken worden besluiten ze in hun dronken bui te gaan trouwen. De volgende morgen komen ze er echter achter hoe dom ze geweest zijn, maar ze winnen ook de jackpot. Vechtend over wie de jackpot mag hebben groeien de twee dichter naar elkaar toe.

What Happens in Vegas op IMDB

Score: 6 van de 10

A man and a woman are compelled, for legal reasons, to live life as a couple for a limited period of time. At stake is a large amount of money.

Acteurs in What Happens in Vegas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Fireproof
Het huwelijk van een toegewijde brandweerman dreigt te stranden, maar juist als alle hoop vervlogen lijkt, grijpt zijn christelijke vader in.