Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

What If

Film, 2023, 112 minuten
What If
Twee pasgetrouwde muzikanten komen tijdens hun huwelijksreis op een eiland vast te zitten in een storm. Hun verschil in opvattingen zet hun prille huwelijk onder druk.
De film What If is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 112 minuten. Alessandra de Rossi ('My Amanda') en JM de Guzman ('That Thing Called Tadhana') schitteren in dit ontroerende drama. Geschikt voor 12 jaar en ouder. What If is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Bitterzoet, Intiem, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in What If

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Filipijns - Audiodescriptie;Filipijns [Origineel];Indonesisch
Ondertiteling: Duits;Engels;Filipijns;Frans;Nederlands

Meer zoals What If

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Så var det jul igjen
Thea neemt Jashan mee naar huis om hun verloving te vieren, maar zijn Indiase roots en de Noorse tradities van haar familie botsen tijdens een chaotische kerst.
Wedding Games
Alex en Eva willen hun geloften afleggen op de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, maar hun reis naar het altaar ontspoort door een reeks hilarische blunders.
Replacing Chef Chico
Als een chef-kok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.
Last Call for Istanbul
Een toevallige ontmoeting op de luchthaven bezorgt twee getrouwde mensen een onvergetelijke nacht vol spanning, verlangen en verleiding in New York.
Elena Knows
Een vrouw met de ziekte van Parkinson leidt een gestaag onderzoek naar de verantwoordelijken voor de plotselinge dood van haar dochter.