Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

What the Love! with Karan Johar

Tv-serie, 2020
What the Love! with Karan Johar
Samen met beroemde gasten en een glamourteam helpt filmmaker Karan Johar zes singles bij persoonlijke problemen tijdens hun zoektocht naar liefde.
De tv-serie What the Love! with Karan Johar is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor alle leeftijden. What the Love! with Karan Johar is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals What the Love! with Karan Johar

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
Nadiya’s Time to Eat
In dit kookprogramma serveert Nadiya Hussain heerlijke shortcuts, essentiële ingrediënten en snelle favorieten. Perfect voor drukbezette gezinnen.
Win the Wilderness
Zes stellen moeten bewijzen over de overlevingsvaardigheden te beschikken om een bijzonder huis te winnen, diep in de uitgestrekte, woeste wildernis van Alaska.