Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

What to Expect When You're Expecting

Film, 2012, 109 minuten, 2.672.693 beoordelingen
What to Expect When You're Expecting
Jules' leven staat op z'n kop als ze zwanger raakt. Verwachtingen worden verbrijzeld, relaties worden getest en liefde wordt gevonden in deze komedie over 'ouder' worden.
De film What to Expect When You're Expecting is uitgebracht in 2012 en duurt 109 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Romantisch, Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

What to Expect When You're Expecting op Moviemeter

Score: 2,56 van de 5

De film is een moderne kijk op de liefde door de ogen van vijf koppels die met elkaar verbonden zijn door het wel en wee dat ze ervaren wanneer ze een kind verwachten. Uiteindelijk zullen ze geconfronteerd worden met de universele waarheid: wat men ook plant, het leven brengt niet altijd wat men verwacht.

What to Expect When You're Expecting op IMDB

Score: 6 van de 10

Follows the lives of five interconnected couples as they experience the thrills and surprises of having a baby, and realize that no matter what you plan for, life does not always deliver what is expected.

Trailer

Acteurs in What to Expect When You're Expecting

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals What to Expect When You're Expecting

Grown Ups

Grown Ups

(2010)

Magic Mike

Magic Mike

(2012)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.