Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

When Heroes Fly

Tv-serie, 2018
When Heroes Fly
Jaren na een felle ruzie komen vier Israëlische veteranen weer samen. Ze vertrekken naar Colombia en gaan op zoek naar een vrouw van wie ze dachten dat ze dood was.
De tv-serie When Heroes Fly is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Uitgeroepen tot Beste serie op het Canneseries Festival in 2018. Gebaseerd op het populaire boek van Amir Gutfreund. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Ontroerend, Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

When Heroes Fly op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Four friends, 11 years after a major falling out, reunite on a final mission:to find Yaeli, the former lover of one man and sister of another. Can they triumph over and find the strength ...

Acteurs in When Heroes Fly

Audio en ondertiteling

Audio: Hebreeuws [Origineel];Engels;Duits;Hebreeuws - Audiodescriptie;Frans;Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Hebreeuws

Meer zoals When Heroes Fly

Vexed

Vexed

(2012)

Aquarius

Aquarius

(2016)

Suburra

Suburra

(2020)

Hostages

Hostages

(2016)

Fauda

Fauda

(2020)

Trapped

Trapped

(2018)

Glacé

Glacé

(2017)

Kriger

Kriger

(2018)

Selection Day

Selection Day

(2018)

Black Crows

Black Crows

(2017)

Ultraviolet

Ultraviolet

(2019)

Solo

Solo

(2018)

Al Hayba

Al Hayba

(2017)

Transferts

Transferts

(2017)

Trotsky

Trotsky

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
My Daemon
Om zijn moeder te redden, maken een goedhartige jongen en zijn speciale vriendje een reis door het post-apocalyptische Japan. Maar de duistere krachten komen dichterbij.
American Symphony
In deze uiterst persoonlijke documentaire probeert muzikant Jon Batiste een symfonie te componeren terwijl zijn vrouw, schrijfster Suleika Jaouad, wordt behandeld voor kanker.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.